RÓLAM - Pócsi Angéla - Személyi edző, életmód mentor

Pócsi Angéla vagyok, személyi edző, életmód mentor.

2001-ben volt egy álmom, a mozgás szeretetét minél több embernek át szerettem volna adni. Az évek során azonban arra is rájöttem, mennyire értékes a fájdalommentes test, és mennyire fontos az egészséges, jól működő szervezet fenntartása.

Mára küldetésemmé vált a mozgásban gazdag, egészségtudatos életmódra ösztönzés. Hiszek benne, hogy a kitartó, következetes munka meghozza gyümölcsét, a sikert.

Ha vannak céljaid, elhatároztad magad, és megtisztelsz a bizalmaddal, hogy engem választasz mentorodnak, segítek benne, hogy a legjobbat hozd ki magadból.

 

ÉRTÉKEIM ÉS HITVALLÁSOM

ÍGY TELIK A SZABADIDŐM

 

MIÉRT DOLGOZNAK VELEM SZÍVESEN AZ ÜGYFELEIM?

VÉGZETTSÉGEIM

Fitness Akadémia – Személyi edző
Fitness Akadémia – Rekreációs edző
Fitness Akadémia – Aerobik edző
StrongFirst - SFG1 kettlebell oktató
R-med Akadémia – TRX oktató
Fitness Company – Gymstick oktató
Fitness Company – Drilling oktató
Pilates Institute – Spirals oktató
WALKenergie oktató

AMIBEN SEGÍTHETEK

Ha vannak céljaid, elhatároztad magad, és megtisztelsz a bizalmaddal, hogy engem választasz mentorodnak, segítek benne, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Segítelek céljaid megvalósításában, és hogy az utadon tartsalak.
Személyes konzultáció kerete között segítek neked, hogy a legjobbat hozd ki magadból. Látogass el hozzám egy jó hangulatú, szakmai beszélgetésre. Ha pedig személyesen nem tudunk találkozni, akkor online, vagy telefonon is meg tudjuk oldani a konzultálást.
A jelenlegi, megváltozott helyzet arra ösztönzött, hogy az online térben, az otthoni edzésben is segítsem az embereket. Itt a lehetőség, hogy formába hozd magad, méghozzá az otthonodban. Csatlakozz a 16 hetes, online edzésprogramomhoz!
Tavasszal és ősszel kis létszámú, családias edzőtáborokat szervezek a csodás Mátrába, míg nyáron egy vízparti helyszínt választva vonulunk el a rohanó világ és a hétköznapok elől. Gyere el újra, vagy most először, és töltsünk együtt egy vidám, sportos hétvégét!
Bármi kérdésed lenne, vedd fel velem a kapcsolatot!